Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
CITEST DIAGNOSTICS INC. info@citestdiagnostics.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Covid-19 en Griep A/B - Antigeen Snelle Test voor zelf-Test Gebruik

Covid-19 en Griep A/B - Antigeen Snelle Test voor zelf-Test Gebruik

June 11, 2022

Covid-19 en Griep A/B - Antigeen Snelle Test voor zelf-Test Gebruik

 

Op 11 Maart, 2020 die, verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (de WGO) covid-19, de ziekte door SARS-CoV-2, pandemic wordt veroorzaakt. Nu, bijna twee later jaar, zijn covid-19 nog geclassificeerd als globale pandemic met gevallen die voortdurend toe te nemen. Nieuwe coronavirus kan strenge complicaties met inbegrip van scherp ademhalingsnoodsyndroom, scherpe myocardiale ziekte, en metabolische zuurvergiftiging veroorzaken, dat onomkeerbare schade kunnen veroorzaken, en zelfs tot dood leiden. Covid-19 worden overgebracht tussen mensen en snel uitgespreid

 

Covid-19 Antigeen Snelle Test voor het Zelf Testen (CE1434 OTC) (Neuszwabber)

 

De covid-19 Antigeen Snelle Test (Neuszwabber) is een testuitrusting voor éénmalig gebruik om SARS-CoV-2 te ontdekken die covid-19 met zelf-verzameld neuszwabberspecimen van symptomatische individuen veroorzaakt die van wordt besmet met covid-19 worden verdacht. Deze test wordt ontworpen voor huisgebruik met zelf-verzamelde neuszwabbersteekproeven in individuen die van covid-19 worden verdacht. De covid-19 Antigeen Snelle Test (Neuszwabber) verkrijgt voorlopige resultaten slechts, zou de definitieve bevestiging op klinische kenmerkende resultaten moeten worden gebaseerd.

 

Covid-19 Antigeen Snelle Test voor het Zelf Testen (CE1434 OTC) (Mondelinge vloeistof)

 

De covid-19 Antigeen Snelle Test (Mondelinge Vloeistof) is een testuitrusting voor éénmalig gebruik om nieuwe coronavirus SARS-CoV-2 te ontdekken die covid-19 in menselijke mondelinge vloeistof veroorzaakt. Deze test wordt ontworpen voor huisgebruik met zelf-verzamelde mondelinge vloeibare steekproeven in individuen die van covid-19 worden verdacht. De covid-19 Antigeen Snelle Test (Mondelinge Vloeistof) verkrijgt voorlopige resultaten slechts, zou de definitieve bevestiging op klinische kenmerkende resultaten moeten worden gebaseerd.

laatste bedrijfsnieuws over Covid-19 en Griep A/B - Antigeen Snelle Test voor zelf-Test Gebruik  0