Bericht versturen
CITEST DIAGNOSTICS INC. info@citestdiagnostics.com
Citest DOA ACL Rapid Test Cassette 7-Aminocl/onazepam In Urine

Citest DOA ACL Rapid Test Cassette 7-Aminocl/onazepam in de urine

 • Hoog licht

  ACL de Snelle Urine van de Testcassette

  ,

  Citestacl Snelle Testcassette

  ,

  De Uitrusting van de Citestdoa Test

 • Naam van het product
  ACL Rapid Test Cassette (Urine), 7-Aminocl/onazepam (belangrijke metaboliet) in de urine, DOA Test K
 • Cat No.
  DACL-102
 • Beginsel
  Chromatografische immuno-analyse
 • Specimen
  Urine
 • Verpakking
  40 T/50 T
 • Gevoeligheid
  940,7%
 • Specificiteit
  97.5%
 • Precisiteit
  96.2%
 • Afsluiting
  300 ng/mL*
 • Format
  Dipstick, cassette, paneel, beker
 • Plaats van herkomst
  -
 • Merknaam
  Citest
 • Certificering
  CE
 • Modelnummer
  Dacl-102
 • Min. bestelaantal
  N/A
 • Prijs
  negotiation
 • Verpakking Details
  40 T/50 T
 • Levertijd
  2-4 weken
 • Levering vermogen
  10m-tests/maand

Citest DOA ACL Rapid Test Cassette 7-Aminocl/onazepam in de urine

ACL Rapid Test Cassette (Urine), 7-Aminoclonaz/epam (grootste metaboliet) in de urine, DOA Test Kit

 

Beginsel Chromatografische immuno-analyse
Format Dipstick, cassette, paneel, beker
Specimen Urine
Certificaat CE
Leestijd Vijf minuten.
Verpakking 40T/50T
Bergingstemperatuur 2-30°C
Houdbaarheid 2 jaar
Gevoeligheid 94.70%
Specificiteit 97.50%
Precisiteit 96.20%
Afsluiting 300 ng/mL*

 

 

ACL Rapid Test Cassette (Urine), 7-AminoClona/zepam (belangrijke metaboliet) in de urine, DOA Test Kit

 

Een snelle test voor de kwalitatieve detectie van 7-AminoClona/zepam in de urine van de mens.

Alleen voor medisch en ander professioneel in vitro diagnostisch gebruik.

 

GEBRUIK

 

De ACL Rapid Test Cassette (Urine) is een snelle chromatografische immunoassay voor de detectie van 7-AminoClona/zepam (een belangrijke metaboliet) in de urine bij een grensconcentratie van 300 ng/ml.Deze test zal andere verwante verbindingen detecteren., zie de tabel van de analytische specificiteit in deze bijsluiter.

 

Deze test geeft slechts een kwalitatief, voorlopig analytisch testresultaat.Gaschromatografie/massaspectrometrie (GC/MS) is de voorkeursbevestigingsmethode- klinische overweging en professioneel oordeel moeten worden toegepast op elk resultaat van een drugmisbruiktest, met name wanneer voorlopige positieve resultaten worden gebruikt.

 

Samenvatting

 

7-aminoClona/zepam is de belangrijkste metaboliet van Clona/zepam. Clona/zepam, onder andere verkocht onder de merknaam Klonopin, is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om aanvallen, paniekstoornissen,en voor de bewegingsstoornis die bekend staat als akathisieHet is een soort benzodiazepine. Als belangrijkste metaboliet kan 7-aminoClona/zepam worden gebruikt om het gebruik van het oorspronkelijke geneesmiddel, Clona/zepam, te controleren.is een langwerkende benzodiazepine met een anxiolytische werking., anticonvulsiva, spierverslappers en hypnotiserende eigenschappen.

 

De ACL Rapid Test Cassette (Urine) is een snelle urine-screeningstest die zonder gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd.De test gebruikt het antilichaam om selectief verhoogde niveaus van 7-aminoClona/zepam in de urine te detecteren.De ACL Rapid Test Cassette (Urine) geeft een positief resultaat wanneer het 7-aminoClona/zepam in de urine het grensniveau overschrijdt.

 

Het beginsel

 

De ACL Rapid Test Cassette (Urine) is een immunoassay gebaseerd op het principe van competitieve binding.Drugs die mogelijk in het urinemonster aanwezig zijn, concurreren met het geneesmiddelconjugat om bindingspunten op het antilichaam.

 

7-AminoClona/zepam, indien aanwezig in het urine monster onder de grenswaarde,zal de bindplaatsen van het antilichaam in de test niet verzadigenDe met antilichaam beklede deeltjes worden vervolgens gevangen door het onmogelijke 7-AminoClona/zepam-eiwitconjugat en een zichtbare gekleurde lijn verschijnt in het testlijngebied.

 

De gekleurde lijn zal zich niet vormen in het testlijngebied als het 7-AminoClona/zepamgehalte het grensniveau overschrijdt, omdat het alle bindingspunten van anti-7-AminoClona/zepamantilichaam zal verzadigen.

 

Een geneesmiddel-positieve urine zal geen gekleurde lijn in het testlijngebied genereren vanwege mededinging met geneesmiddelen.Terwijl een medicijnnegatief urinemonster of een monster met een medicijnconcentratie lager dan de grens een lijn in het testlijngebied genereertOm te dienen als een controleprocedure, zal een gekleurde lijn altijd verschijnen in het controlelijngebied, waaruit blijkt dat een voldoende hoeveelheid monster is toegevoegd en dat er een membranenwijkingen heeft plaatsgevonden.

 

Verwerkingsmiddelen

 

De test bevat muismonoklonale anti-7-AminoClona/zepam-antilichaam gekoppelde deeltjes en 7-AminoClona/zepam-eiwitconjugat.

 

Voorzorgsmaatregelen

 

Gebruik niet na de vervaldatum.

De test dient tot het gebruik in de verzegelde zak te blijven.

Alle exemplaren moeten als potentieel gevaarlijk worden beschouwd en op dezelfde manier worden behandeld als een besmettelijke stof.

De gebruikte test moet worden weggegooid volgens de lokale voorschriften.

 

Gebruiksaanwijzing

 

Laat de test, het urinemonster en/of de controles vóór de test op kamertemperatuur (15-30°C) komen.

1Haal de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik deze binnen een uur.

2Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak, houd de druppelverticaal en breng 3 volle druppels urine (ongeveer 120 liter) naar de proefput (S) van de testcassette.en dan start de timer. Vermijd het vastleggen van luchtbelletjes in de proefput (S).

3. Wacht tot de kleurlijnen verschijnen. Het resultaat moet na 5 minuten worden gelezen. Interpreteer het resultaat na 10 minuten niet

 

Citest DOA ACL Rapid Test Cassette 7-Aminocl/onazepam in de urine 0

 

Kwaliteitscontrole

 

Een gekleurde lijn die in het gebied van de controlelijn (C) verschijnt, wordt beschouwd als een interne controlelijn.adequate membranenwijkingen en correcte procedurele techniek.

 

De controlestandaarden worden niet meegeleverd met deze set;het wordt aanbevolen dat positieve en negatieve controles worden getest als goede laboratoriumpraktijk om de testprocedure te bevestigen en de juiste testprestaties te verifiëren.

 

Bestelgegevens

 

 
Nee. Producten Specimen Verpakking
DACL-102 7-aminoclonazepam (7-ACL) sneltestcassette Urine 40T
DACL-114 7-aminoclonazepam (7-ACL) Rapid Test Panel Urine 40 T
DACL-101 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Rapid Test Dipstick Urine 50 T