Bericht versturen
CITEST DIAGNOSTICS INC. info@citestdiagnostics.com
ACE Acetami/ophen Drug Abuse Test Kit Cut-Off 5,000ng/ML

ACE Acetami/ofen Testkit voor drugsmisbruik Cut-Off 5.000 ng/ml

 • Hoog licht

  Snelle de Testcassette van Citestace

  ,

  5000ng/ML snelle Testcassette

  ,

  AcetaminophenDruggebruik Testuitrusting

 • Naam van het product
  ACE Rapid Test Cassette, cut-off 5.000 ng/ml, Acetaminotest, Drug Abuse Test Kit
 • Cat No.
  DAC-102
 • Beginsel
  Chromatografische immuno-analyse
 • Specimen
  Urine
 • Verpakking
  40 T/50 T
 • Gevoeligheid
  93.5%
 • Specificiteit
  98.6%
 • Precisiteit
  97.0%
 • Afsluiting
  5000 ng/mL*
 • Format
  Dipstick, cassette, paneel, beker
 • Plaats van herkomst
  -
 • Merknaam
  Citest
 • Certificering
  CE
 • Modelnummer
  Dac-102
 • Min. bestelaantal
  N/A
 • Prijs
  negotiation
 • Verpakking Details
  40 T/50 T
 • Levertijd
  2-4 weken
 • Levering vermogen
  10m-tests/maand

ACE Acetami/ofen Testkit voor drugsmisbruik Cut-Off 5.000 ng/ml

ACE Rapid Test Cassette, cut-off 5.000 ng/ml, Acetamine/ofen test, Drug Abuse Test Kit

 

Beginsel Chromatografische immuno-analyse
Format Dipstick, cassette, paneel, beker
Specimen Urine, poeder
Certificaat CE
Leestijd Vijf minuten.
Verpakking 25T/40T/50T
Bergingstemperatuur 2-30°C
Houdbaarheid 2 jaar
Gevoeligheid 93.50%
Specificiteit 98.60%
Precisiteit 97.00%
Afsluiting 5000 ng/mL*

 

 

Een snelle test voor de kwalitatieve detectie van Acet/aminophen in de urine van de mens. Alleen voor medisch en ander professioneel in vitro diagnostisch gebruik.
 
GEBRUIK
 
De ACE Rapid Test Cassette (Urine) is een snelle chromatografische immunoassay voor de detectie van Aceta/minofen in de urine van de mens bij een grensconcentratie van 5000 ng/ml. Deze test levert slechts een kwalitatief, voorlopig analytisch testresultaat. om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen, moet een andere chemische methode worden gebruikt. chromatografie/massaspectrometrie (GC/MS) of vloeibare chromatografie/massaspectrometrie Het is belangrijk om te kijken naar de effecten van de LC/MS-methode op de patiënten. Het is duidelijk dat de beoordeling van de drugsgebruikers moet worden toegepast op elk resultaat van de drugmisbruiktest, met name wanneerpositieve resultaten worden gebruikt.
 
Samenvatting
 
Acetaminophen is een van de meest gebruikte drugs, maar het is ook een belangrijke oorzaak van Acetamine/ofen is de generieke naam van een geneesmiddel dat voorkomt in veel veel voorkomende geneesmiddelen. merknaam over-the-counter (OTC) producten, zoals Tylenol en Prescription (Rx) Acetam/inofen is een belangrijk medicijn en de In tegenstelling tot andere veelgebruikte geneesmiddelen is de effectiefheid ervan bij het verlichten van pijn en koorts algemeen bekend. om pijn en koorts te verminderen (bijv. niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID' s), zoals aspirine, ibuprofen, en naproxen), bij aanbevolen doses acetami/nophen geen bijwerkingen veroorzaakt. bijwerkingen, zoals maagklachten en bloedingen, en acetamine/ofen wordt als veilig beschouwd. Wanneer het wordt gebruikt volgens de aanwijzingen op de OTC- of Rx-etikettering. de aanbevolen hoeveelheid kan leverbeschadiging veroorzaken, variërend van afwijkingen in de lever Veel gevallen van overdosering zijn veroorzaakt door een overdosis die niet door de bloedonderzoekers is vastgesteld. Dit kan worden veroorzaakt door patiënten die per ongeluk meer dan de aanbevolen dosis hebben ingenomen (d.w.z. 4 gram per dag). Het gebruik van acetaminophen kan worden voorkomen door het gebruik van een bepaalde stof (bijvoorbeeld acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen, acetaminophen (bijv. een vrij verkrijgbaar geneesmiddel en een Rx-medicijn dat acetami/nophen bevat).
 
Het mechanisme van de lever De schade is niet gerelateerd aan acetam/inofen zelf, maar aan de productie van een giftige metaboliet. Het vermogen van de lever om de bloedsomloop te verminderen, is een belangrijke factor in de aanwezigheid van het toxische metaboliet, dat zich bindt aan leverproteïnen, wat celbeschadiging veroorzaakt. Het verwijderen van deze metaboliet voordat deze zich aan leverproteïne bindt, beïnvloedt de omvang van de leverbeschadiging.
 
De ACE Rapid Test Cassette (Urine) is een snelle urine-screeningstest die kan worden uitgevoerd De test maakt gebruik van een monoklonale antilichaam om selectief te detecteren De ACE Rapid Test Cassette (Urine) geeft een een positief resultaat wanneer Aceta/minofen in de urine meer dan 5000 ng/ml bedraagt.
 
Het beginsel
 
De ACE Rapid Test Cassette (Urine) is een immunoassay gebaseerd op het principe van De drugs die in het urine-monster aanwezig kunnen zijn, concurreren met de geneesmiddelen die in het urine-monster aanwezig zijn. medicijnconjugaten voor bindplaatsen op het antilichaam.
 
Tijdens de test trekt een urine-monster via haarvaten naar boven. de bindingspunten van de urine onder de 5000 ng/ml niet verzadigen. De met antilichamen beklede deeltjes worden vervolgens door de acetamijn/nophenconjugaten worden geïmmobiliseerd en een zichtbare gekleurde lijn verschijnt in de testlijn De gekleurde lijn zal zich niet vormen in het testlijngebied als het Acetam/inofengehalte hoger is dan 5,000 ng/ml, omdat het alle bindingspunten van anti-Aceta/minofen-antilichamen zal verzadigen.
 
Een geneesmiddel-positieve urineproef zal geen gekleurde lijn in het testlijngebied genereren omdat Het is duidelijk dat er in de praktijk geen sprake is van concurrentie met drugs, terwijl een drugnegatief urinemonster of een monster dat een De concentratie lager dan de grens zal een lijn in het testlijngebied genereren. procedurecontrole, zal altijd een gekleurde lijn verschijnen in het gebied van de controlelijn, waaruit blijkt dat er is een passend volume monster toegevoegd en er is een membranenverwikkeling opgetreden.
 
Verwerkingsmiddelen
 
De test bevat muizenmonoklonale anti-Aceta/minofen antilichaam gekoppelde deeltjes en Acetamine/ofen-eiwitconjugat: een antilichaam van een geit wordt gebruikt in het controlesysteem.
 
Voorzorgsmaatregelen
• Alleen voor medisch en ander professioneel in vitro diagnostisch gebruik. vervaldatum.
• De test dient tot gebruik in de verzegelde zak te blijven.
• Alle specimens moeten als potentieel gevaarlijk worden beschouwd en in dezelfde omstandigheden worden behandeld. - als een besmettelijke agent.
• De gebruikte test dient te worden weggegooid volgens de lokale voorschriften.
 
opslag en stabiliteit
 
Bewaren in de verpakte verpakking in de verzegelde zak, ofwel bij kamertemperatuur of gekoeld (2-30°C).
De test is stabiel tot de op de verzegelde zak gedrukte houdbaarheidsdatum. Gebruik niet na de vervaldatum. datum
 
Gebruiksaanwijzing
 
Laat de test, het urinemonster en/of de controles vóór de test op kamertemperatuur (15-30°C) komen.
1Verplaats de zak naar kamertemperatuur voordat u hem opent. gebruik binnen een uur.
2Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak. overbrengen van 3 volle druppels urine (ongeveer 120 μL) naar het proefmonsterput (S) van de test Vermijd het vastleggen van luchtbelletjes in het monsterputje (S). de onderstaande afbeelding.
3. Wacht tot de gekleurde lijnen verschijnen. Lees de resultaten na 5 minuten. resultaat na 10 minuten.
 
ACE Acetami/ofen Testkit voor drugsmisbruik Cut-Off 5.000 ng/ml 0
 
Interpretatie van de resultaten
 
(Zie bovenstaande afbeelding)
 
NEGATIF:* Er verschijnen twee verschillende gekleurde lijnen. Deze lijn moet in de lijnregio (C) en een andere schijnbare gekleurde lijn in de lijnregio (T) zijn. negatief resultaat geeft aan dat de concentratie Aceta/minofen onder het detecteerbare niveau ligt (5.000 ng/ml).
 
* OPMERKING: De kleurskleur in de testlijnregio (T) zal variëren, maar moet worden overwogen negatief wanneer er zelfs maar een zwakke gekleurde lijn is.
 
Positief: één gekleurde lijn verschijnt in het controlegebied (C). Dit positieve resultaat geeft aan dat de concentratie van Acet/aminophen hoger is dan het detecteerbare niveau (5.000 ng/ml).
 
INVALID: controlelijn (C) wordt niet weergegeven. Het is de meest waarschijnlijke oorzaak van het falen van de besturingslijn. Als het probleem aanhoudt, moet u stoppen met het gebruik van het geneesmiddel. U moet onmiddellijk contact opnemen met uw lokale distributeur.
 
Kwaliteitscontrole
 
Een gekleurde lijn die in het controlegedeelte (C) verschijnt, wordt weergegeven. Het bevestigt een voldoende monstervolume, een Membraanspanning en correcte procedurele techniek.
 
De controlestandaarden worden niet meegeleverd met deze kit; het wordt echter aanbevolen dat de positieve en negatieve de negatieve controles moeten worden getest volgens goede laboratoriumpraktijken om de testprocedure te bevestigen en de juiste testprestaties te verifiëren
 
bestelgegevens
 
Nee. Producten Specimen Verpakking
DAC-102 Acetami/nophen (ACE) -snelle testcassette Urine 40T
DAC-114 Rapid Test Panel voor acetami/nophen (ACE) Urine 40 T
DAC-101 Acetamine/ofen (ACE) Rapid Test Dipstick Urine 50 T
DAC-X14 Rapid Test Panel voor acetami/nophen (ACE) Poeder 25 T