Bericht versturen
CITEST DIAGNOSTICS INC. info@citestdiagnostics.com
ABP Rapid Test Cassette Urine Specimen AB-PINACA 10ng/ML

Van de de Testcassette van ABP Snel de Urinespecimen ab-PINACA 10ng/ML

 • Hoog licht

  Urine van de de Testcassette van ABP de Snelle

  ,

  Urine ab-PINACA Snelle Test

  ,

  Cassette van de Citestabp de Snelle Test

 • Naam van het product
  ABP Rapid Test Cassette (Urine), AB-PINACA Rapid Test, grensconcentratie 10 ng/ml
 • Cat No.
  DABP-102
 • Beginsel
  Chromatografische immuno-analyse
 • Specimen
  Urine
 • Verpakking
  40 T/50 T
 • Gevoeligheid
  92.0%
 • Specificiteit
  97.1%
 • Precisiteit
  950,8%
 • Afsluiting
  10 ng/ml
 • Format
  Dipstick, cassette, paneel
 • Plaats van herkomst
  -
 • Merknaam
  Citest
 • Certificering
  CE
 • Modelnummer
  Dabp-102
 • Min. bestelaantal
  N/A
 • Prijs
  negotiation
 • Verpakking Details
  40 T/50 T
 • Levertijd
  2-4 weken
 • Levering vermogen
  10m-tests/maand

Van de de Testcassette van ABP Snel de Urinespecimen ab-PINACA 10ng/ML

ABP Rapid Test Cassette (Urine), AB-PINACA Rapid Test, grensconcentratie 10 ng/ml

 

Beginsel Chromatografische immuno-analyse
Format Dipstick, cassette, paneel, beker
Specimen Urine
Certificaat CE
Leestijd Vijf minuten.
Verpakking 40T/50T
Bergingstemperatuur 2-30°C
Houdbaarheid 2 jaar
Gevoeligheid 92.00%
Specificiteit 97.10%
Precisiteit 95.80%
Afsluiting 10 ng/mL*

 

 

 

Een snelle test voor de kwalitatieve detectie van AB-PINACA in de urine van de mens.
Alleen voor medisch en ander professioneel in vitro diagnostisch gebruik.
 
GEBRUIK
 
De ABP Rapid Test Cassette (Urine) is een snelle chromatografische immunoassay voor de detectie van AB-PINACA in de urine van de mens bij een grensconcentratie van 10 ng/ml.Deze test levert slechts een kwalitatief, voorlopig analytisch testresultaat. een specifieke alternatieve chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigde analyseresultaat: gaschromatografie/massaspectrometrie (GC/MS) of vloeistof Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) zijn de voorkeurbevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel moeten worden toegepast op alle In de eerste plaats is het van belang dat de Commissie de resultaten van de drugsonderzoeksresultaten, met name wanneer voorlopige positieve resultaten worden gebruikt, in het licht van de resultaten van de drugsonderzoeksresultaten toont.
 
Samenvatting
 
AB-PINACA is een verbinding die voor het eerst werd geïdentificeerd als een bestanddeel van synthetische Het is oorspronkelijk ontwikkeld door Pfizer in 2009 als AB-PINACA werkt als een krachtige agonist voor de CB1-receptor.
(Ki = 2,87 nM, EC50 = 1,2 nM) en CB2-receptor (Ki = 0,88 nM, EC50 = 2,5 nM) en volledig vervangen voor Δ9-THC in discriminatieonderzoeken bij ratten, terwijl het 1,5 keer meer - Het is krachtig.
 
De ABP Rapid Test Cassette (Urine) is een snelle urine-screeningstest die kan worden uitgevoerd met behulp van de ABP-testcassette. De test maakt gebruik van een monoclonaal antilichaam om De ABP Rapid Test is een test die selectief verhoogde niveaus van AB-PINACA in de urine detecteert. Cassette (Urine) geeft een positief resultaat wanneer AB-PINACA in de urine hoger is dan 10 ng/ml.
 
Het beginsel
 
De ABP Rapid Test Cassette (Urine) is een immunoassay gebaseerd op het principe van Drugs die mogelijk in het urinemonster aanwezig zijn, concurreren met andere geneesmiddelen. Tijdens de test wordt een urine-test uitgevoerd. AB-PINACA, indien aanwezig in de urine een monster van minder dan 10 ng/ml, zal de bindingspunten van de met antilichamen beklede De met een antilichaam bedekte deeltjes worden vervolgens door het geïmmobiliseerde AB-PINACA-conjugat en een zichtbare gekleurde lijn verschijnt in de test lijnregio.
 
De gekleurde lijn zal zich niet vormen in het testlijngebied als het AB-PINACA-niveau meer dan 10 ng/ml, omdat het alle bindingspunten van anti-AB-PINACA zal verzadigen Een medicijn-positieve urine zal geen gekleurde lijn in de test genereren Het is echter belangrijk om te weten of een drugnegatief urinemonster of een een monster met een drugconcentratie lager dan de grens zal een lijn genereren in Om te dienen als een procedurele controle, zal een gekleurde lijn altijd verschijnen in het gebied van de controlelijn, waaruit blijkt dat het juiste volume monster is toegevoegd en er is een membranenverwijking opgetreden.
 
Verwerkingsmiddelen
 
De test bevat muismonoklonele AB-PINACA-antilichaamgekoppelde deeltjes en Een geitenantilichaam wordt gebruikt in de controlelijn Het systeem.
 
Voorzorgsmaatregelen
Alleen voor medisch en ander professioneel in vitro diagnostisch gebruik. vervaldatum.
 
De test dient tot het gebruik in de verzegelde zak te blijven.
 
Alle exemplaren moeten als potentieel gevaarlijk worden beschouwd en in de op dezelfde manier als een besmettelijk agens.
 
De gebruikte test moet worden weggegooid volgens de lokale voorschriften.
 
opslag en stabiliteit
 
Bewaren in de verpakte verpakking in de verzegelde zak, ofwel bij kamertemperatuur of gekoeld De test is stabiel tot de vervaldatum op de verzegelde zak is aangegeven. De test dient tot gebruik in de verzegelde zak te blijven.
na de vervaldatum.
 

 

Gebruiksaanwijzing
 
Laat de test, het urinemonster en/of de controles op kamertemperatuur komen (15-30°C) vóór de test.
1- Breng de zak naar kamertemperatuur voordat u hem opent. Verwijder het uit de verzegelde zak en gebruik het binnen een uur.
 
2Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak. overbrengen van 3 volle druppels urine (ongeveer 120 ¢L) naar het proefpersoon (S) van de proef Vermijd het vastleggen van luchtbelletjes in het monster goed Zie de onderstaande afbeelding.
3. Wacht tot de gekleurde lijnen verschijnen. Lees de resultaten na 5 minuten. Niet interpreterenhet resultaat na 10 minuten.
 
Van de de Testcassette van ABP Snel de Urinespecimen ab-PINACA 10ng/ML 0
 
Verwachte waarden
 
Dit negatieve resultaat geeft aan dat de AB-PINACA-concentratie onder de Positief resultaat betekent dat de concentratie van AB-PINACA De ABP Rapid Test Cassette heeft een gevoeligheid van10 ng/ml.

 

Bestelgegevens

 

Nee. Producten Specimen Verpakking
DABP-102 AB-PINACA (ABP) snelle testcassette Urine 40T
DABP-114 AB-PINACA (ABP) snelle testpaneel Urine 40 T
DABP-101 AB-PINACA (ABP) snelle testdipt Urine 50 T